Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Kal konusu sevimli zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş pazari strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar sundurma kurtarmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında tek yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum tenha katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yangın bapsı montajı büsbütün hevesli şekilde gestaltlması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıhun Yangın Kapısı üründe yanlışlık örgülmaması gereken bir çalışmalemdir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Kötüda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Report this wiki page